fredag 24 juli 2009

Handla med pappa



Kolla in de här bilderna på mig när jag och pappa är i mataffären. Det är hur kul som helst att åka kundkorgsvagn! Jag får massa uppmärksamhet också och det gillar jag!

2 kommentarer:

  1. gammelfaster Fia26 juli 2009 kl. 19:59

    Hej min lilla goding! Åh, vad stor du börjar bli!Jag är så nyfiken på alla dina nya färdigheter och jag ser på bilderna att du är en nyfiken kille, precis som GF. Det ska du veta vill man veta något så måste man vara nyfiken, det är jag.Ja snart bär det av till Småland och Öland har jag hört, då kommer du få det hur bra som helst igen men nu med farmor och farfar. Kan också tala om att Alex mår bra igen och vi längtar alla efter att få träffa dig. Kram från GF Fia med familj.

    SvaraRadera
  2. Hej Carl Ludvig!
    Nu vill jag verkligen veta vad du tycker om Öland. Antar att du badat och busat mycket med farmor och farfar. Vi har jättefint väder på Revlingen just nu och du, det är lite tomt när du inte är här även om dina sysslingar Ebba och Viggo var här under helgen. Deras mamma Lina fick upp en stor gädda och massor av små abborrar.Jag spelade vändtia och svälta räv med dem. jag förlorade. det var mindre kul. de längtar att få träffa dig. Så vi måste verkligen åka till Sundsvall som vi planerat iseptember. Hälsa nu alla på Öland.
    Kram
    Mormor

    SvaraRadera