tisdag 24 mars 2009

Kan ni tänka er...

... jag fyller 6 månader idag!

Kommer ni ihåg hur liten jag var när jag föddes? Jaså inte, inte så konstigt för inte ens mamma och pappa gör det! Kolla in bildera så får ni se.







Nu är jag STOR! Jag kan rulla runt och nästan sitta själv. Jag är nyfiken och glad nästan jämt.





Ikväll kommer mormor och morfar hit och firar mig. Och snart är det påsk och då får jag träffa farmor och farfar. Jippie! Jag ska visa dem alla nya tricks jag kan!

2 kommentarer:

  1. När vi kom var du på ett kanonhumör. vad jag menar, ja att du log och hade mycket spring i benen. Jag fick lite spring i benen av det glas vin din mamma bjöd på så då sprang vi tillsammans dvs. du hoppade i mitt knä och jag lyfte upp dig i luften. Ditt goa leende etsade sig fast. Du är söt och go du!
    mormor

    SvaraRadera
  2. Idag är du 6 månader och en dag. Din pappa är klok han! Jag kom med alvedon för din mamma var jättedålig. Hon låg utslagen på soffan i 39,5 graders feber. jag vet inte om hon varit så borta någon gång tidigar. Antingen har hon inte varit det eller har jag glömt. Men vi lät henne ligga och hade en häftig stund tillsammans . Vi gav din mamma alvedon, pappa fick plocka lite och jag hann med att se dig gå i din nya gåstol, leka med i ditt babygym , hoppa i mitt knä inom loppet av ca 20 minuter. Sedan var jag trött, men inte du. Som tur var är din pappa lugnet själv och outtröttlig. Jag lämnade dig i hans famn och vet du vad, bättre kan du inte ha det.
    Hoppas din mamma är bättre imorgon. Om inte kommer din morfar att beodras di. Av vem? Självklart av mig. Mormor vet bäst.
    kram

    SvaraRadera